T2. Transport met aanhangwagen

Wij hebben diverse aanhangwagens om al uw zendingen mee te vervoeren. Onze aanhangwagens hebben een laadruimte variërend van 3,75 tot 10 laadmeter. Dus of het nu erg lang, breed, nogal lomp of gewoon afwijkend van formaat is: wij hebben er de mogelijkheden voor!


Aanhangwagen 1 (5x2 meter):

 Huifgesloten
 Laadvermogen: 2.400 kg
 Capaciteit: 10 europallets

Geheel vanaf de zijkant te openen om het laden en lossen snel en efficiënt te laten verlopen. Deze aanhangwagen heeft een capaciteit van 2.400 kilogram en hierop kunnen 10 europallets geplaatst worden. In combinatie met de bus beschikken we hiermee over een ruime, efficiënte en snelle transportmogelijkheid.

aanhangwagen 1aaanhangwagen 1b


Aanhangwagen 2 (8,3x2 meter):

 Open-plateauwagen
 Meesturende achteras
 Oprijbrug

Met deze open-plateauwagen, inclusief meesturende achteras kunnen wij zelfs in woonwijken en op smalle wegen gemakkelijk komen. Bovendien beschikt deze aanhangwagen over oprijbruggen waardoor bijvoorbeeld veegmachines, kleine auto's en dergelijke gemakkelijk te vervoeren zijn. Met de laadvloerhoogte van 60 centimeter is dit een (bijna)-alleskunner onder de aanhangwagens!

aanhangwagen 2aaanhangwagen 2baanhangwagen 2c


Aanhangwagen 3 (10x2,2 meter):

 Extra grote laadvloer
 Laadvermogen: 2.200 kg

Dit is de jumbo onder de aanhangwagens, zo mogen ze tegenwoordig niet meer gemaakt worden, met een laadvloer van maar liefst 10x2,2 meter en met een uitschuifdeel van 1,5 meter. Deze aanhanger kan werkelijk alles aan wat onder de 2.200 kilogram te vervoeren is.

aanhangwagen 3aaanhangwagen 3baanhangwagen 3c


realisatie: Census (MODX)