Over Booi Transport

Na zelf internationaal gereden te hebben, ben ik elf jaar werkzaam geweest als transportplanner, onder andere voor zwaar en exceptioneel transport. In 2007 werd Booi Transport geboren.


 

Al vanaf dat eerste begin houden wij ons bezig met gespecialiseerd transport. In eerste instantie vervoerden we met name kwetsbare goederen met grote aanhangers, getrokken door een 4x4. Door met deze combinatie te rijden, konden we alle goederen aan tot circa 2.500 kilogram. Ook vervoerden we goederen die buiten de standaardafmetingen vielen, omdat we met onze constructie de benodigde vergunningen wel konden regelen.

Met een voorgeschiedenis als planner kwam er steeds meer vraag om deze diensten ook met een vrachtwagen aan te bieden. Sinds 2010 beschikt Booi Transport daarom ook over vrachtwagens.

We zijn op veel verschillende deelmarkten actief en hebben in de loop der jaren veel connecties in zowel binnen- als buitenland opgebouwd. Met deze ervaring kunnen we inmiddels wel stellen dat uw vracht, ongeacht afmeting en gewicht, bij ons in goede handen is!

Wij houden van uitdagingen en hebben genoeg verhalen om een avond te vullen. Zo hebben we deelvrachten vanuit Portugal vervoerd, wagenladingen uit Italië en kisten met glas vanuit Turkije. Elke vracht is kostbaar, niet alleen fysiek maar natuurlijk ook wat betreft transportkosten. Wij zijn ons daarvan bewust en voeren elk transport daarom met de grootste zorg uit.

Ons eigen wagenpark plus onze specialisatie in dedicated vervoer van uw goederen, maakt dat wij persoonlijk en zorgvuldig kunnen werken en onze kwaliteit veel beter kunnen waarborgen. Uw lading wordt met zorg én rechtstreeks vervoert, u begrijpt dat het niet hoeven overladen een groot voordeel is van onze manier van werken. Wij beschikken hierbij over diverse mogelijkheden. Zo kunnen wij elke speciale vracht de aandacht geven die het verdient. En verder zijn de lijnen bij ons kort, wat een snel en betrouwbaar antwoord betekent op al uw vervoersvragen.

 

BEL DIRECT: 06 - 53 46 24 93

 

“Uw vracht, ongeacht afmeting en
gewicht, is bij ons in goede handen!”

realisatie: Census (MODX)